Gratis verzending wereldwijd boven de € 100. Altijd gratis verzending binnen Nederland.

Levering 

Al onze HEMPES producten worden vanuit Nederland naar je verzonden via een veilige, bijgehouden verzendmethode. 

Houd er rekening mee dat wij niet naar eilanden (zoals Gran Canaria, Tenerife, Mallorca) of postbus sturen, geef een fysiek adres op.

Gratis verzending wereldwijd voor orders boven de € 100.

Voor orders onder de € 100 euro rekenen wij de volgende verzendkosten:

 

Land  Verzendkosten   Bezorgtijd*
Nederland gratis  Binnen 48 uur
België
€ 5,95
1-2 werkdagen 
Luxemburg 
€ 9,95
1-2 werkdagen 
Duitsland
€ 9,95
2-5 werkdagen 
Verenigd Koninkrijk
€ 9,95
2-5 werkdagen 
Oostenrijk
€ 12,95
2-5 werkdagen 
Denemarken
€ 12,95
2-5 werkdagen 
Frankrijk
€ 12,95
2-5 werkdagen 
Spanje
€ 12,95
2-5 werkdagen 
Portugal 
€ 12,95
5-7 werkdagen 
Italië
€ 12,95
2-5 werkdagen 
Hongarije 
€ 12,95
3-6 werkdagen 
Slowakije 
€ 12,95
3-6 werkdagen 
Slovenië 
€ 12,95
2-4 werkdagen
Zwitserland 
€ 15,95
2-5 werkdagen 
Finland 
€ 15,95
3-6 werkdagen 
Noorwegen 
€ 24,95
5-12 werkdagen 
Canada 
€ 24,95
4-9 werkdagen 
Verenigde Staten
€ 24,95
4-9 werkdagen 

 

* Houd rekening met een mogelijke vertraging in het ontvangen van je bestelling vanwege COVID-19.

HEMPES verzendt van maandag t/m zaterdag (met uitzondering van feestdagen). Bestellingen die op zondag worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt.

In het geval dat uw HEMPES pakket beschadigd aankomt als gevolg van verzending, bewaar dan de verzenddoos, de HEMPES producten en e-mail ons zo snel mogelijk op service@hempes.com om ons op de hoogte te stellen van de schade.

Douane
Douanekosten, tarieven of rechten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Bij bestellingen die naar niet EU-landen worden verzonden, kunnen bij aankomst douanekosten in rekening worden gebracht. Helaas kunnen wij de omvang van deze kosten niet voorspellen, waarvoor u verantwoordelijk bent. Neem contact op met het plaatselijke douanekantoor om het bedrag aan invoerrechten en belastingen te bepalen dat op uw pakket in rekening wordt gebracht.

Houd er ook rekening mee dat wij niet kunnen voldoen aan een verzoek om uw pakket aan te geven voor een andere waarde dan de totale waarde die bij het afrekenen is betaald.

 

Retourneren
Wij hopen dat je net zoveel van je HEMPES producten houdt als wij. Als je om welke reden dan ook een of alle producten binnen je bestelling wilt retourneren, dan heb je veertien (14) dagen nadat de bestelling is afgeleverd om dit te doen. Wij zullen restitutie verlenen als aan de retourvoorwaarden (hieronder vermeld) is voldaan.

 

Retourvoorwaarden

Volg de volgende stappen om je product(en) te retourneren:

1. Voordat je je product (en) retourneert, dien je ons binnen veertien (14) dagen na levering een e-mail te sturen naar service@hempes.com om ons te laten weten welke producten je wilt retourneren. Vermeld in deze e-mail de volgende informatie: bestelnummer, product (en) dat je wilt retourneren, naam, e-mailadres, telefoonnummer en afleveradres.

2. Onze klantenservice zal antwoorden met een retourautorisatienummer ("RA-nummer"). Deze graag op de pakbon schrijven. De pakbon moet je zelf uitprinten. Wij sturen de pakbon per e-mail en leveren geen pakbon mee met de bestelling i.v.m. duurzaamheid.

3. Plaats het product of de producten die je wilt retourneren in een verzenddoos. Voeg de pakbon (deze moet je zelf uitprinten) toe met daarop het RA-nummer samen met het product of de producten die u retourneert toe aan de verzenddoos.

4. Na ontvangst van de e-mail met het RA-nummer, heb je veertien (14) dagen extra om een ​​retourzending naar ons te regelen via een koerier naar keuze. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele retourzendingen die tijdens het transport verloren gaan, daarom raden we aan om een ​​verzekerde bezorgmethode met trackinginformatie te gebruiken.

5. Stuur je retourpakket naar:

HEMPES     

Postbus 3

1400 AA  BUSSUM

NEDERLAND                                                                                                 


6. Nadat we je geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen wij je retouraanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als aan alle bovengenoemde voorwaarden is voldaan, storten we het totale aankoopbedrag binnen veertien (14) dagen na ontvangst van uw retourzending graag terug op de oorspronkelijke betaalrekening. Helaas zijn de verzendkosten voor retourzendingen niet-restitueerbaar. 


Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt over retourzendingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via service@hempes.com of bel naar +31850651025.

UITZOOMEN